Okulumuz Hakkında

Beşenli İlkokulu
Beşenli Mahallesi. Çağlıyencerit Yolu 45.km. Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
0 344 277 11 11 0 539 881 16 96
0
https://besenliilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Geleceğe uyum sağlamış üstün nitelikli bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarına uygun her alanda ihtiyaç duyduğu bilgiye ulaşmayı bilen özgüven duygusu gelişmiş bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak

BAŞARILAR

Çeşitli yıllarda kros, masa tenisi gibi spor dallarında, resim yarışmalarında ve il birincilikleri ve diğer dereceler. Ortak sınavlarla öğrenci alan okullara ( Fen Lisesi dahil) gönderdiğimiz öğrencilerimiz.
Öğretmen :9
Öğrenci :64
Derslik :12
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :280
Öğretim Şekli :Normal,Taşıma Merkezi

Öğretim Şekli

Normal,Taşıma Merkezi

Ders Başlama ve Bitiş

Dersler 08:00 de başlayıp ilgi yönetmelik hükünleri doğrultusunda egzersiz ve kurs saatlerine bağlı olarak bitirilmektedir. Günlere göre değişiklik gösterebilir.

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

Kalorifer

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Kahramanmaraş il ve Dulkadiroğlu İlçe merkezlerine uzaklığı 45 kmdir ancak yeni yol projesine başlanmış olup proje tamamlandığında merkeze uzaklık 39 km olacaktır, Çağlıyancerit İlçe merkezine uzaklığı ise 15 km dir. Çağlıyancerit ilçesi ile kış mevsiminde ulaşım çok zor sağlanmakta, sağlanamadığı zamanlar da olmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yerleşim yeri yaklaşık 300 hanelik köy merkezi olup köy hane halkının bazıları sadece yaz mevsiminde köyde ikamet etmektedir. Köyde internet gsm şebekeleri telefon 2 bakkal bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları